Cum ajutăm corpul prin masaj?

Masajul este cea mai veche procedura de relaxare.  Masajul ajută atât fizicul cât și psihicul să se alinieze într-o armonie perfectă. Muzica, aromaterapia, diferitele tehnici de presiune cu degetele, palmele, coatele și antebrațele transformă orice stare de tensiune într-una de relaxare. Din punctul nostru de vedere masajul este un hobby sănătos. Executat măcar o dată pe săptămâna,  prin masaj beneficiați de plusul de echilibru de care aveți nevoie.

Masajul ajută circulația sangvină dar, foarte important și cea limfatica.  Limfa este supranumită și sângele alb și are un efect foarte important deoarece are acțiune directă asupra eliminării toxinelor. Limfa curăță sângele și transportă  prin canalele ei, toxine și reziduri către ganglioni, unde sunt eliminate.

Din păcate limfa nu are un cord, asemănător sângelui, circulația acesteia este efectuându-se de contracțiile musculare. Prin urmare, o persoană sedentară, are un sistem imunitar scăzut și o cantitate de toxine mult peste nivelul optim. Persoanele care nu au timp să facă sport pot alege o ședința de masaj deoarece prin masaj circulația limfatica este activată și ajutată să își efectueze corect atribuțiunile. Deci încă un motiv pentru care masajul este o necesitate, mai ales în zonele urbane , unde activitățile fizice sunt înlocuite de cele mai multe ori cu activitățile de birou.

© 2023 by Soft Aesthetics. 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
Salon D by
kinetospa350x250.png

Drumul Binelui 49, Sector 4, Bucuresti

0746.515.514